pensioen

Shiwa


Shiwa is geboren op 09-11-2012 uit een nest van 9 uit de combinatie SHARAI X DAPPER van de kennel Brave hartangel. Shiwa is een echt clowntje, ze komt je minimaal 10 x per dag iets laten zien, dat kan een flos, botje, sok of wat ze ook maar kan vinden zijn, heeft ze dat niet dan pakt ze je trui of shirt even vast. Ze kwispelt daarbij zo hard dat je denkt wanneer valt dat staartje er af. Kusjes geven doet ze ook heeeeel graag .Shiwa is altijd in voor een spelletje, wandeling, training of vissen met de baas je kan het zo gek niet bedenken en ze vind het leuk. Shiwa is een gespierd dametje met pit, maar heeft een heel zacht en lief karakter en wil lekker bij je liggen, verlatingsangst kent deze dame gelukkig niet en kan prima voor wat langere tijd alleen thuis zijn. Shiwa woont samen met Stranger en Shine in Houten. Shiwa is op 17-11-2016 bevallen van 5 prachtige pups (4 reuen 1 teef klik hier voor foto's van de pups) die met liefde grootgebracht zijn bij Angela in Houten. Alle 5 de pups hebben en Super huisje gekregen. Shiwa is het prinsesje van Angela haar vriend en die heeft altijd gezegt je mag 1 nestje met haar en dan is het klaar. Dus Shiw is met pensioen

Gegevens:

NHSB: 2903647
Stamboomnaam: Shiwa
Roepnaam: Shiwa
Geslacht: Teef
Geb datum: 09-11-2012
Gewicht: 14,4 kg
Kleur: gestroomd met wit
Moeder: Sharai NHSB 280048
Vader: Dapper NHSB 2701572

Testen:
L2-HGA Genetisch vrij
HC Genetisch vrij
DNA profiel aanwezig

Diploma’s:
Puppy cursus Kc Arnhem ( beste Pup)
A cursus Kc Arnhem (beste van de groep 86 van de 100 punten)
VGG KC Nieuwegein (76,5 punten van de 100)
GGB (geen examen gedaan ivm het weer)
Behendigheid beginners en gevorderden geslaagd 

Showuitslagen:

Clubmatch den Bosch   jeugd 1 U
JHVD2014   jeugd 4 ZG
KCM 2014 P.Stanway open Geen ZG
terrier show 2014 Grimwood open geen ZG
OGSD 2015 Craig Scanlan open Geen U

Klik op de foto voor de stamboom

Shiwa

 

Sharai

Sharai heeft een erg aanhankelijk en lief karakter. Heeft graag de aandacht van alle mensen en wil graag bezig zijn met spelen en rennen, een zeer actieve Stafford dus. Ze is erg op haar baas gericht en doet daar ook alles voor, een beschermend meisje dat ook graag zorgt. In haar roedel is ze de leider en laat ze ook duidelijk merken.
Sharai vindt het showgebeuren helemaal niets dus zijn wij hier niet mee verder gegaan. Dit moet voor de Staff namelijk ook een plezier zijn, anders doen we het niet. Sharai is een nakomeling uit de combinatie FACE X RINGERIKE EXCITING EVOLUTION.
Sharai heeft zelf ook al voor 9 nakomelingen gezorgd en met alle liefde en zorg opgevoed.
Haar eerste nest( 09-11-2012) heeft bestaan uit 6 teven en 3 reuen waar wij allemaal nog steeds mee in contact staan en graag een bezoekje aan brengen. Zelf hebben wij er 1 reu van gehouden Shadow die woont in den Bosch bij Marja en een dochter Shiwa is bij Angela gaan wonen.

NSHB: 2820048
Roepnaam: Sharai
Stamboomnaam: Sharai
Geslacht: Teef
Geb.datum: 13-12-2010
Gewicht: 16,4
Kleur: Zwart/Wit
Moeder: RINGERIKE EXCITING EVOLUTION NSHB 2741297
Vader: FACE NSHB 2637265

Testen:
L2HGA: vrij
HC: vrij
Klik op de foto voor stamboom

 

Sharai

 

Face:

Scarface is een reu van 8 jaar. Zijn karakter is zeer sociaal naar mensen en andere honden toe. Hij heeft een zeer lief, zacht en goedaardig karakter.Soms een “wat arrogante” houding die ieder mens laat lachen. Scarface is bij ons als pup van 9 weken gekomen en uitgegroeid tot een geweldige huis Staffy. Een vriend voor het leven. Hij heeft als pup zijnde de gehoorzaamheidscursus doorlopen en is met goed resultaat geslaagd doordat hij erg makkelijk te trainen was. Scarface is niet het type hond die graag werkt of aan shows deelneemt. Wij zijn daarom ook niet met Scarface hierin verder gegaan. Zijn karakter staat bij ons bovenaan en dit toont hij ook aan iedereen, een echte kameraad. Hij is hier in huis met nog 5 andere familieleden en is de roedelleider. Hij heeft maar een blik nodig om de andere tot orde te roepen. De rest zal ook niet proberen hier de strijd aan te gaan met hem. Een rustige roedelman dus. Scarface heeft (samen met Gina die bij ons ook bij Marja woont) voor 7 nakomelingen in totaal gezorgd. Zijn eerste vaderschap was van een nest van 6, waarvan 4 teven en 2 reuen. Het tweede nest van Scarface was 1 reu. Scarface is een fors gebouwde reu.

NHSB:2903647
Stamboomnaam: Scarface
Roepnaam: Face
Geslacht: Reu
Geb datum: 18-12-2006
Gewicht: 19 kg
Kleur: gestroomd met wit
Moeder: Just me devlin v.d. Spoorlande
Vader: Scousious Tough Cookie

Testen:
Genetisch vrij van L2HGA en HCKlik op de foto voor stamboom

 

FaceGina:

Gina is bij ons (marja) gekomen toen ze anderhalf jaar was. Ze is een pittige dame en kon slecht met andere honden overweg was ons verteld. Daarom moest zij ook weg bij haar vorige eigenaar. We hebben Gina gehaald en mee naar huis genomen waar Scarface buiten al ons op stond te wachten. Omdat Scarface zo super sociaal is dit ook heel goed verlopen. Er was niets van aanval of iets dergelijks te vinden. Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht en zijn niet meer van elkaar te scheiden. Maatjes voor het leven en zijn dan ook 24 uur bij elkaar. Gina is over enthousiast naar mensen toe, wil graag alle aandacht en aan knuffels geen gebrek. Een echt Staffy karakter wat mensen liefde betreft. In onze roedel wil ze graag het Alfa vrouwtje zijn en laat dit ook duidelijk merken. Gina heeft in haar eerste anderhalf levensjaar weinig geleerd en hebben wij ze thuis het een en ander bij gebracht. Buiten haar roedel om buiten is ze niet echt een “hondenliefhebster” . Ook dat is voor ons geen probleem en weten dan ook hier goed mee om te gaan. Gina is een echte sporter en fiets graag met je mee. Het is een energieke dame.
Gina heeft samen met Scarface voor 7 prachtige nakomelingetjes gezorgd. Een nest van 6 pups en een nest van 1 pup. Voor Gina en voor ons is dit genoeg omdat zij ook nog een heel leventje voor zich heeft en hier ook duidelijk van mag gaan genieten. Dus ook onze Gina is met pensioen.

Stamboomnaam: RINGERIKE EXCITING EVOLUTION
Roepnaam: GINA
Geslacht: Teef
Geb datum: 08-03-2009
N.H.S.B: 2741297
Gewichcht: 15 kg
Kleur: Gestroomd
Moeder: Ringerike true treasure NSHB 2586009
Vader: Kamp. Ringerike macho man W ’05 NSHB 2469709

Testen:
Genetisch vrij van L2HGA en HCKlik op de foto voor stamboom


 

Gina

 

CHICA

Chica is een heel rustige teef met een zeer aanhankelijk en lief karakter. Is erg aan haar baasjes gehecht waar ze dan ook geen meter bij vandaan gaat. Chica vindt knuffelen het allerleukste en laat dit ook duidelijk merken. Ook zij vindt behendigheid geweldig. Chica heeft een heel sociaal karakter tegenover soortgenoten. Thuis heeft ze het in de roedel ook geweldig druk om maar alle aandacht te krijgen. Shadow is haar vaste maatje en zijn onafscheidelijk samen. Chica zal hopelijk in de loop van de jaren gaan zorgen voor prachtige nakomelingen, dit is geheel afhankelijk van het moment wanneer wij haar daar klaar voor vinden. Chica zal helaas geen nakomelingen op de wereld gaan zetten op 9-3-2015 is bij haar erfelijke PL geconstateerd, dit heeft ons doen besluiten haar uit de fok te halen. Ze zal gewoon bij Marja blijven wonen en in onze kennel oud worden.

NSHB: 2900000
Roepnaam: Chica
Stamboomnaam: Chica
Geslacht: Teef
Geb.datum: 08-10-2012
Gewicht: 14
Kleur: Blauw/Wit
Moeder: Snowy. NSHB 2757439
Vader: Just Junior NSHB 2845770

Testen
L2HGA: genetisch vrij
HC: genetisch vrij
DNA Profiel aanwezig

Showuitslagen:
KCM 2014 ZG

Diploma’s
Gehoorzaamheid 1: G
Gehoorzaamheid 2: G+


Klik op de foto voor stamboom

Chica