Gelukkig Nieuwjaar

Geschreven: 04 januari 2016

Beste bezoeker,

Wij van Angel of Sunshine staffs wensen u een goed 2016.

Wij kunnen terugkijken op een super 2015 waar onze eerste officiële Angel of Sunshine staffs pups zijn geboren zijn en inmiddels al weer 9 maanden oud zijn. We hebben in totaal 17 plaatsingen behaald op diverse shows met diverse hondjes die door ons gefokt zijn. Het mooiste was toch wel de show van de OGSD in België waar alle pups van Sharai aan hebben deelgenomen en allemaal een plaatsing hebben behaald. Tevens werd Silence 3de in de tussenklasse en Santo 1e, wat waren we trots zeg! Tevens hebben Silence, Stranger en Shine 1 of meerdere gehoorzaamheid diploma’s behaald.

Wij hopen in 2016 van pups te mogen verwelkomen van Shiwa en D’Spain fuego negro quo Vadis. De eerste show inschrijvingen zijn gedaan. In Jan zullen we voor het eerst afreizen naar belgie om deel te nemen aan een FCI show met Shine en Silence. Eind jan zullen we met Shine en Silence in Eindhoven aanwezig zijn. Tevens zal Singa deelnemen aan de show in Eindhoven dit is een zusje van Silence. Silence zal examen gaan doen in de VEG en Santo ook. Shine mag een intake gaan doen om de VEG over te slaan ze kan het allemaal maar of ze het gaat laten zien is natuurlijk de vraag want ze is nog zo jong.

Mocht u interesse hebben in een Angel of Sunshine staffs pup er is nog 1 plek op de reserveringslijst voor een reu. Voor teven is de reserveringslijst gesloten wel kunt u nog op de wachtlijst. Bel mail gerust voor informatie.

Groetjes Angela en Marja