Engeland

Geschreven: 11 april 2017

Eerste Engelse avontuur voor Mi Pasion Angel of Sunshine staffs aka Shine en Angela.

Angela had al heel lang de wens om te showen in Engeland waar de oorsprong van de Stafford ligt.

Eindelijk was het dan zo ver op 29 maart zijn ze vertrokken met de boot richting Engeland, wat een avontuur ze hebben enkele steden bezocht waaronder Calton, Stafford, Leigh en hull, kortom een vakantie van 5 dagen waar ze ruim 600km hebben afgelegd en dat zonder deuken in de auto.

Shine was ingeschreven voor de NAT (National Terriër Show UK) op zaterdag 1 april 2017, Keurmeester E. Norton. Wouw wat een inschrijfaantal zeg, Shine stond in 3 verschillende klasse ingeschreven Yearling en Post Graduate Limit helaas behaalde ze geen plaatsing.

Dag 2 was de NWSBTC Championship Show met als keurmeester B. Emmet ook hier grote aantallen in de klasse beide 17 stuks. En Wouw wat zijn we blij en trots we behaalde in de Yearling plaats 4 en in de Post Graduate plaats 5, in de Limit klasse behaalde we geen plaatsing maar dat maakte voor mij al niets meer uit.

De gehele trip was een ervaring en ongeacht of we nou plaatsingen hadden behaald of niet super gaaf om in Engeland je eigen fok te showen, en daar rond te reizen.

 

shinUK